Makupastan tarina

Tarina pastojen takana

Ajatus pastan tekoon sai alkunsa  saksalaisessa siipikarjalehdestä, jossa oli mainos ”kotonatehdystä nuudelista”. Siinä oli erimuotoisia, keltaisia tuotteita houkuttelevan näköisissä pusseissa. Nuudeleita luultiin aluksi pikkunaposteltaviksi tai sipseiksi. Vasta sukulaisten Itävallan matka ja matkalta ostetut tuotenäytteet paljastivat snackit makaroneiksi. Snackseja tai makaroneja – idea jäi kuitenkin itämään. Pohdintaa vauhditti vielä makaronien ja pastatuotteiden nouseva menekki myös Suomessa.

LounaFood oli Varsinais-Suomessa toimiva elintarvikealan toimialahanke, jolta saimme monenlaista tukea; teknistä ja myynnillistä asiantuntemusta. Vuosia sitten LounaFoodin kautta solmittiin yhteistyösopimus keittiömestari Aki Wahlmanin kanssa. Aki oli mukana alusta lähtien sekä tuotekehityksessä että myöhemmin myös tuotteiden markkinoinnissa. Akin myönteinen suhtautuminen tuotteisiimme on ollut innostavaa projektimme kaikissa vaiheissa.

Tällä hetkellä lähiruokatrendi ja kotimainen pasta herättävät kiinnostusta. Haluammekin tarjota tuotteitamme yhä useammalle asiakkaalle läpi Suomen. Asiakaskuntaamme kuuluvat kuluttajat (verkkokauppa ja elintarvikeliikkeet), varainkeruuseurat (Sporttimix– brändin alla) sekä alihankintayhteistyökumppanimme.

Tutustu pastoihimme